SID-Design in Coevorden (Drenthe) is
een fullservice reclamebureau voor
de โ€˜brandingโ€™ van bedrijven

โ€˜Wij luisteren graag naar een verhaal en maken de vertaling van een idee naar een fantastisch ontwerp. Wij geven bedrijven en producten een gezicht met precies dรกt WAUW-effect โ€“ of het nu gaat om het ontwerp van een logo, stickers, flyers of websites.โ€™

Website ontwerp | Hosting | Office 365 – Het PAC

๐’๐ˆ๐ƒ-๐ƒ๐„๐’๐ˆ๐†๐ ๐ ๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ ๐๐ซ๐จ๐ ๐ซ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐ž๐Ÿ ๐€๐œ๐œ๐จ๐จ๐ซ๐ ๐‚๐จ๐ž๐ฏ๐จ๐ซ๐๐ž๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐ฃ๐š๐ฌ!

Het PAC Coevorden is een vereniging van mensen die samen creatief als een onafhankelijke lokale politieke partij opereren en zet zich in voor een democratisch, sociaal en groen Coevorden. Het PAC was toe aan een nieuwe website en daarvoor werd SID-Design ingeschakeld. Door onze nauwe samenwerking met I-Beheer Full Service ICT Partner hebben wij naast de nieuwe website ook een passende hostingsomgeving, goede internetbeveiliging en Office 365-mailpakket voor het PAC mogen realiseren.

Het PAC is inmiddels voorzien van:

โ€ข nieuwe website
โ€ข hostingpakket
โ€ข onderhoudspakket
โ€ข internetbeveiliging
โ€ข Office 365-mailpakket

โžกhttps://www.pac-coevorden.nl

Wij wensen het PAC Coevorden veel succes tijdens de komende verkiezingen en kijken terug op een onwijs mooie opdracht. Waarvoor onze dank!

๐—ฆ๐—œ๐——-๐——๐—˜๐—ฆ๐—œ๐—š๐—ก ๐—œ๐—ก ๐—–๐—ข๐—˜๐—ฉ๐—ข๐—ฅ๐——๐—˜๐—ก ๐—ข๐—ก๐—ง๐—ช๐—˜๐—ฅ๐—ฃ๐—ง ๐—ช๐—˜๐—•๐—ฆ๐—œ๐—ง๐—˜๐—ฆ ๐—˜๐—ก ๐—ช๐—˜๐—•๐—ฆ๐—›๐—ข๐—ฃ๐—ฆ ๐—ข๐—ฃ ๐— ๐—”๐—”๐—ง. ๐—˜๐—Ÿ๐—ž๐—˜ ๐—ช๐—˜๐—•๐—ฆ๐—œ๐—ง๐—˜ ๐—ข๐—™ ๐—ช๐—˜๐—•๐—ฆ๐—›๐—ข๐—ฃ ๐—ช๐—ข๐—ฅ๐——๐—ง ๐—จ๐—ก๐—œ๐—˜๐—ž ๐—š๐—˜๐— ๐—”๐—”๐—ž๐—ง ๐—ข๐—ฃ ๐—•๐—”๐—ฆ๐—œ๐—ฆ ๐—ฉ๐—”๐—ก ๐——๐—˜ ๐—›๐—จ๐—œ๐—ฆ๐—ฆ๐—ง๐—œ๐—๐—Ÿ, ๐—ช๐—˜๐—ก๐—ฆ๐—˜๐—ก ๐—˜๐—ก ๐—˜๐—œ๐—ฆ๐—˜๐—ก ๐—ฉ๐—”๐—ก ๐—๐—ข๐—จ๐—ช ๐—•๐—˜๐——๐—ฅ๐—œ๐—๐—™.

๐˜ž๐˜ช๐˜ซ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ญ๐˜ฆ๐˜น๐˜ช๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ, ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ช๐˜จ, ๐˜ด๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ด!

๐ŸŒwww.sid-design.nl
โœ‰ [email protected]
โ˜Ž 0524 – 700 221

SID-Design in Coevorden (Drenthe) is een fullservice reclamebureau voor de โ€˜brandingโ€™ van bedrijven.

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en produceren van onder andere reclame, logo, huisstijl, drukwerk en webdesign.

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
SID-Design
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?