SID-Design in Coevorden (Drenthe) is
een fullservice reclamebureau voor
de ‘branding’ van bedrijven

‘Wij luisteren graag naar een verhaal en maken de vertaling van een idee naar een fantastisch ontwerp. Wij geven bedrijven en producten een gezicht met precies dát WAUW-effect – of het nu gaat om het ontwerp van een logo, stickers, flyers of websites.’

Website ontwerp | Hosting | Office 365 – Het PAC

𝐒𝐈𝐃-𝐃𝐄𝐒𝐈𝐆𝐍 𝐠𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐞𝐬𝐬𝐢𝐞𝐟 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐨𝐫𝐝 𝐂𝐨𝐞𝐯𝐨𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐣𝐚𝐬!

Het PAC Coevorden is een vereniging van mensen die samen creatief als een onafhankelijke lokale politieke partij opereren en zet zich in voor een democratisch, sociaal en groen Coevorden. Het PAC was toe aan een nieuwe website en daarvoor werd SID-Design ingeschakeld. Door onze nauwe samenwerking met I-Beheer Full Service ICT Partner hebben wij naast de nieuwe website ook een passende hostingsomgeving, goede internetbeveiliging en Office 365-mailpakket voor het PAC mogen realiseren.

Het PAC is inmiddels voorzien van:

• nieuwe website
• hostingpakket
• onderhoudspakket
• internetbeveiliging
• Office 365-mailpakket

➡https://www.pac-coevorden.nl

Wij wensen het PAC Coevorden veel succes tijdens de komende verkiezingen en kijken terug op een onwijs mooie opdracht. Waarvoor onze dank!

𝗦𝗜𝗗-𝗗𝗘𝗦𝗜𝗚𝗡 𝗜𝗡 𝗖𝗢𝗘𝗩𝗢𝗥𝗗𝗘𝗡 𝗢𝗡𝗧𝗪𝗘𝗥𝗣𝗧 𝗪𝗘𝗕𝗦𝗜𝗧𝗘𝗦 𝗘𝗡 𝗪𝗘𝗕𝗦𝗛𝗢𝗣𝗦 𝗢𝗣 𝗠𝗔𝗔𝗧. 𝗘𝗟𝗞𝗘 𝗪𝗘𝗕𝗦𝗜𝗧𝗘 𝗢𝗙 𝗪𝗘𝗕𝗦𝗛𝗢𝗣 𝗪𝗢𝗥𝗗𝗧 𝗨𝗡𝗜𝗘𝗞 𝗚𝗘𝗠𝗔𝗔𝗞𝗧 𝗢𝗣 𝗕𝗔𝗦𝗜𝗦 𝗩𝗔𝗡 𝗗𝗘 𝗛𝗨𝗜𝗦𝗦𝗧𝗜𝗝𝗟, 𝗪𝗘𝗡𝗦𝗘𝗡 𝗘𝗡 𝗘𝗜𝗦𝗘𝗡 𝗩𝗔𝗡 𝗝𝗢𝗨𝗪 𝗕𝗘𝗗𝗥𝗜𝗝𝗙.

𝘞𝘪𝘫 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘧𝘭𝘦𝘹𝘪𝘣𝘦𝘭, 𝘬𝘳𝘢𝘤𝘩𝘵𝘪𝘨, 𝘴𝘯𝘦𝘭 𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘶𝘪𝘵𝘴𝘵𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘥 𝘪𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘮𝘢𝘬𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘸𝘦𝘣𝘴𝘪𝘵𝘦𝘴 𝘦𝘯 𝘸𝘦𝘣𝘴𝘩𝘰𝘱𝘴!

🌍www.sid-design.nl
✉ [email protected]
☎ 0524 – 700 221

SID-Design in Coevorden (Drenthe) is een fullservice reclamebureau voor de ‘branding’ van bedrijven.

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en produceren van onder andere reclame, logo, huisstijl, drukwerk en webdesign.

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
SID-Design
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?