SID-Design in Coevorden (Drenthe) laat jou
graag het effect van social media ervaren!

Bijna iedereen gebruikt of beheert een
socialmediaplatform om informatie te verkrijgen,
maar ook om ervaringen te delen.

Social Media door SID-Design

Om in contact te komen met je doelgroep én om in beeld te blijven, is het effectief om goed gebruik te maken van social media.

De gebruikers van social media zijn divers; ze verschillen niet alleen wat hun leeftijd betreft, maar ook in de differentiatie in leefstijl en interesses. Om te kunnen bepalen welk platform het meest geschikt is voor jouw onderneming, is het van belang om dit aan te laten sluiten bij de missie, visie en strategie van je onderneming.

Wat kan SID-Design voor je betekenen?

Social media is een verlengstuk van je onderneming, je doelgroep wil graag op een professionele wijze benaderd worden om ambassadeurs te creëren of koopgedrag op te wekken. Wij merken dat veel ondernemingen hierin te kort schieten, doordat…

Wij hebben kennis van social media en zijn grafisch en online experts om de complete of gedeeltelijke wens in het ondersteunen van de socialmediakanalen van je bedrijf te realiseren. Wij kunnen in samenwerking met jou, ambassadeurs maken van je onderneming – hoe gaaf is dat!

Net dat beetje Extra

Uitblinken qua ontwerp en ook nog functioneel? Onze grafisch vormgever maakt de prachtigste ontwerpen die exact passen op elk gewenst socialmediaplatform. Een vacature in huisstijl die uit het oog springt in vergelijking met de vacatures van je concurrent? Een duidelijke en informatieve prijslijst voor je klanten? Interessante nieuwtjes die doorgelinkt worden aan je eigen website? Daag onze grafisch vormgever uit!

Een foutloze tekst?

Hiervoor werkt SID-Design samen met tekstschrijver Met Jet dat de puntjes op de i zet in de (aan)geleverde teksten – zodat wij de geplaatste content foutloos kunnen posten, wel zo fijn!

Je wilt er totaal geen omkijken meer naar hebben? Gooi het bij SID-Design over de schutting en ervaar het effect van social media.

Benieuwd wat wij met social media voor je kunnen betekenen? Stuur een e-mail naar [email protected] (je krijgt binnen 24 uur antwoord).

Enthousiast geworden en sta je te popelen om met ons een samenwerking aan te gaan? De beller is sneller!

SID-Design in Coevorden (Drenthe) is een fullservice reclamebureau voor de ‘branding’ van bedrijven.

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en produceren van onder andere reclame, logo, huisstijl, drukwerk en webdesign.

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
SID-Design
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?