SID-Design in Coevorden (Drenthe) is
een fullservice reclamebureau voor
de โ€˜brandingโ€™ van bedrijven

โ€˜Wij luisteren graag naar een verhaal en maken de vertaling van een idee naar een fantastisch ontwerp. Wij geven bedrijven en producten een gezicht met precies dรกt WAUW-effect โ€“ of het nu gaat om het ontwerp van een logo, stickers, flyers of websites.โ€™

Webdesign en Website voor Langeland – Borgman

Langeland-Borgman staat borg voor kwaliteit! ๐Ÿ’ช
In 2021 zijn Langeland-Borgman en SID-Design een samenwerking aangegaan om Langeland-Borgman fysiek en digitaal te professionaliseren.

Nadat wij Langeland-Borgman eerst hebben voorzien van een nieuw logo met slogan en bijpassende huisstijl, zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen van hun โ€“reclame- en drukwerkproducten die inmiddels overal te zien zijn!

Achter de schermen hebben we een geweldige nieuwe website voor Langeland-Borgman mogen ontwikkelen. Wij hebben Langeland-Borgman hierin volledig ontzorgd door:

๐Ÿ† webdesign
๐Ÿ† probleemloos verhuizen huidige domein (I-Beheer Full Service ICT Partner)
๐Ÿ† pakkende tekst voor de website (Jet Hoeijenbosch – Met Jet)
๐Ÿ† fotoshoots
๐Ÿ† internetbeveiliging
๐Ÿ† SEO Basis
๐Ÿ† onderhoudspakket
๐Ÿ† hostingpakket

Voor de fonkelnieuwe website ga naar:
www.langelandborgman.nl

Na afloop kregen we onderstaande geweldige review van Langeland-Borgman:
โ€˜Wij hebben onze gehele website vernieuwd in samenwerking met Sid Design. Sid heeft de tijd genomen om te luisteren naar onze wensen en denkt mee. Sid heeft een creatief grafisch inzicht en begrijpt de stijl die wij willen. Daarnaast heeft Sid een warme persoonlijkheid, waardoor de samenwerking zeer prettig is.โ€™
Wij wensen Langeland-Borgman veel mooie opdrachten toe en kijken terug op een goeie maar vooral gemoedelijke samenwerking!

๐ŸŒ www.sid-design.nl
โœ‰ [email protected]
โ˜Ž 0524 – 700 221

SID-Design in Coevorden (Drenthe) is een fullservice reclamebureau voor de โ€˜brandingโ€™ van bedrijven.

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en produceren van onder andere reclame, logo, huisstijl, drukwerk en webdesign.

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
SID-Design
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?