SID-Design in Coevorden (Drenthe) is
een fullservice reclamebureau voor
de ‘branding’ van bedrijven

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en produceren van
onder andere reclame, logo, huisstijl, drukwerk en webdesign.

‘Wij luisteren graag naar een verhaal en maken de vertaling van een idee naar een fantastisch ontwerp. Wij geven bedrijven en producten een gezicht met precies dát WAUW-effect – of het nu gaat om het ontwerp van een logo, stickers, flyers of websites.’

SID-Design… daagt jou uit!

uitdagen werkw.

Vervoegingen: daagde uit (verl. tijd enkelv.)

Vervoegingen: heeft uitgedaagd (volt. deelw.)

1) proberen iemand iets te laten doen of kunnen wat hij of zij nu nog niet doet of kan

2) proberen iemand te laten reageren

 

 

De kracht van SID-Design in Coevorden is het koppelen van reclame met andere media-uitingen zoals advies, drukwerk, webdesign en socialmediakanalen!

De lijnen zijn altijd kort; bij SID-Design heb je als klant altijd te maken met slechts één aanspreekpunt, één sparringpartner en één factuur.

Fullservice reclamebureau

‘Sparren en adviseren vinden wij essentieel. Wij voeren niet zomaar opdrachten uit. Nee, wij gaan uit van het doel van een ontwerp, welke mensen je wilt bereiken en hoe je je het best kunt onderscheiden. Daarbij zorgen wij ervoor dat onze klanten niet meer zelf aan de slag hoeven, maar spreekwoordelijk alles over de schutting kunnen gooien. Wel zo makkelijk!’

Kortom: SID-Design kan als een fullservice reclamebureau veel voor je bedrijf betekenen, vanaf het ontstaan van een idee tot de realisatie van een product.

Wil je met SID-Design je wensen en ideeën bespreken? Neem dan contact met ons op!

waarom SID-Design

Een ontwerp gaat pas in productie als de opdrachtgever zijn akkoord geeft
Een en dezelfde contactpersoon voor al je online en offline merkuitingen
Snelle levertijden
Wij denken met de opdrachtgever mee

Testimonial

Ervaringen Met SID-Design

Sid is oprecht en open, durft te zeggen wat hij ervan vindt en doet dit altijd met een opbouwend karakter. Hij kan vanuit de brainstormfase prima buiten de gebaande kaders meedenken en dit vertalen naar een concrete invulling en schroomt niet om dit waar nodig positief-brutaal-creatief te benaderen. Hij is gezond zelfkritisch om aan te geven waar zijn kennis / vakgebied minder zijn specialisme is en denkt dan mee in alternatieven waarbij hij zichzelf ook steeds weer opnieuw aan het uitvinden en door ontwikkelen is.

Frans Hagel
Managing Director Bakker Groep Coevorden B.V.
Hoe zeggen ze dat ook al weer…als je kwaliteit wilt dan zul je het krijgen ook! Voor het eerst een opdracht uitbesteed aan SID-Design. Volledig blanco erin gegaan maar wat een geweldig resultaat. Enkele steekwoorden die in mij naar boven komen: Verrassend, doordacht, fris, meedenken, eigengereid, vasthoudend, kwaliteit, uitermate creatief. Voor ons een verbluffend eindresultaat. Ik weet wel waar we toekomstige opdrachten neerleggen. Sid ontzettend bedankt!C.J.B.M. Nijhuis
Financieel directeur/Gerechtsdeurwaarder bij GLN B.V.

Sid heeft een pracht van een website ontwikkeld waarop zowel de leden, fractie als bestuur enthousiast reageerden bij het zien van het resultaat. Ik ben er van overtuigd dat hij een prachtige basis heeft neergezet waar we heel lang mee vooruit kunnen.
Daarnaast heeft Sid het PQAC in contact gebracht voor de hosting bij I-beheer. Ook een lokaal Coevorder bedrijf. De samenwerking tussen Sid en I-beheer levert ons als partij ook korte lijnen op in se communicatie. En het gevoel dat we niet zomaar een anonieme klant zijn.

Jerry Stoker
Raadslid PAC
SID-Design is correct, zeer meedenkend, creatief en is vlot afhandeling van de opdrachten. Wij zijn bijzonder tevreden en krijgen complimenten voor de flyers en posters die hij voor ons heeft gemaakt. Niets dan lof.
J. Altena en L. Hidding
Eigenaren van Vof Horeca De Binder
Wij hebben onze gehele website vernieuwd in samenwerking met Sid Design. Sid heeft de tijd genomen om te luisteren naar onze wensen en denkt mee. Sid heeft een creatief grafisch inzicht en begrijpt de stijl die wij willen. Daarnaast heeft Sid een warme persoonlijkheid, waardoor de samenwerking zeer prettig is.
Y.J.H. Baks
HR / Financiën bij Langeland Borgman
SID-Design heeft onze nieuwe schoonheidssalon in een compleet nieuw jasje gestoken. Van huisstijl tot bestickering, alles werd vakkundig geleverd. Sid heeft een moderne kijk en voorziet in de behoefte. We kijken terug op een fijne samenwerking!


Nàdia Broos
Eigenaresse van BeautyWish
Snel, vakkundig, met oog voor de wens van de klant en afspraak = afspraak

E.S.Z. Assen
Directeur van Quadrans Nijmegen

We waren op zoek naar iemand die bereid was om mee te denken in het opzetten en ontwerpen van een website voor onze zorgboerderij en het moest tevens betaalbaar blijven. Die iemand hebben we gevonden in de vorm van Sid-Design, het verraste ons hoe enthousiast, creatief en vasthoudend Sid was met het ontwerpen van onze site, we zijn dan ook bijzonder tevreden over onze website en de manier waarop Sid ons op het internet heeft vertegenwoordigd. Tevens hebben we door Sid onze Banier laten ontwerpen en ook hierover niets anders dan lof. Bij een volgende opdracht zullen we dan ook zeker weer bij Sid-Design aankloppen.  

H. Hamminga
Eigenaar van Zorgboerderij De Vossebelt
Sid heeft mij geholpen met mijn nieuwe website toen deze aan vervanging toe was! Ook heeft hij mij geholpen met het verversen van mijn huisstijl en zijn er nieuwe visitekaartjes ontworpen. Zijn enthousiasme, vindingrijkheid en creatieve ideeën, hebben mij erg goed geholpen om uiteindelijk de juiste keuzes te maken qua huisstijl en uitstraling! Sid is altijd goed te bereiken voor vragen is erg betrouwbaar in zijn afspraken. Kortom, een echte aanrader!


Thomas Deen
Eigenaar van Thomas Deen Meubel & Interieur
Ik kan alleen maar lovende woorden spreken over de wijze hoe Sid met zijn creatieve manier van denken en luisteren mijn ideeën en visie in mijn hoofd wist om te toveren naar een tastbaar logo, huisstijl etc voor de start van mijn eigen bedrijf. Ik kijk er al naar uit wat hij kan doen voor de laatste stap om mijn website klaar te maken.
Ryanne Komdeur - Vlieger
Eigenaar van Komdeur Verzuimadvies

SID-Design in Coevorden (Drenthe) is een fullservice reclamebureau voor de ‘branding’ van bedrijven.

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en produceren van onder andere reclame, logo, huisstijl, drukwerk en webdesign.

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
SID-Design
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?