SID-Design in Coevorden (Drenthe) is
een fullservice reclamebureau voor
de ‘branding’ van bedrijven

‘Wij luisteren graag naar een verhaal en maken de vertaling van een idee naar een fantastisch ontwerp. Wij geven bedrijven en producten een gezicht met precies dát WAUW-effect – of het nu gaat om het ontwerp van een logo, stickers, flyers of websites.’

Reclame | Logo | Huisstijl | Website | Ontwerp door SID-Design in Coevorden

Reclame in Coevorden Vleebo

🥩🥩 Vleebo is er klaar voor! 🥩🥩

Vleebo is een startende onderneming gericht op de verkoop van kalfsvlees met een hoge kwaliteit. Bij het opstarten van de onderneming is SID-Design gevraagd om Vleebo te ondersteunen in al haar merkuitingen.

Nadat wij informatie hebben vergaard en het verhaal van de boer hebben gehoord, waarbij we ook een stukje vlees van Vleebo hebben geproefd (ongekend lekker!), zijn wij van start gegaan om Vleebo een ‘smoel’ te geven. Inmiddels heeft Vleebo vele enthousiaste klanten en verkoopt Vleebo haar vlees aan gerenommeerde restaurants. Lekker toch!

SID-Design heeft Vleebo voorzien van:
🔸Logo
🔸Drukwerkproducten
🔸Reclameproducten
🔸Signborden
🔸Socialmedia-ondersteuning
🔸Nieuwe website
🔸Hostingspakket
🔸Internetbeveiliging
🔸SEO Basis
🔸Onderhoudspakker
🔸E-mailpakket

In samenwerking met I-Beheer Full Service ICT Partner creëerden we voor Vleebo de juiste veiligheid op het gebied van internet en e-mail en leverden we de onderneming passende hardware met een groot gebruikersgemak.

Check hier de nieuwe website van Vleebo! 🥳
www.vleebo.nl

Wij wensen Vleebo veel tevreden klanten toe en kijken terug op een fijne samenwerking tijdens deze opdracht. Waarvoor onze dank!

‘𝘞𝘪𝘫 𝘭𝘶𝘪𝘴𝘵𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘨𝘳𝘢𝘢𝘨 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘩𝘢𝘢𝘭 𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘬𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘵𝘢𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘪𝘥𝘦𝘦 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘧𝘢𝘯𝘵𝘢𝘴𝘵𝘪𝘴𝘤𝘩 𝘰𝘯𝘵𝘸𝘦𝘳𝘱. 𝘞𝘪𝘫 𝘨𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘥𝘳𝘪𝘫𝘷𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘵𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘻𝘪𝘤𝘩𝘵 𝘮𝘦𝘵 𝘱𝘳𝘦𝘤𝘪𝘦𝘴 𝘥á𝘵 𝘞𝘈𝘜𝘞-𝘦𝘧𝘧𝘦𝘤𝘵 – 𝘰𝘧 𝘩𝘦𝘵 𝘯𝘶 𝘨𝘢𝘢𝘵 𝘰𝘮 𝘩𝘦𝘵 𝘰𝘯𝘵𝘸𝘦𝘳𝘱 𝘷𝘢𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘭𝘰𝘨𝘰, 𝘴𝘵𝘪𝘤𝘬𝘦𝘳𝘴, 𝘧𝘭𝘺𝘦𝘳𝘴 𝘰𝘧 𝘸𝘦𝘣𝘴𝘪𝘵𝘦𝘴.’

🌍 www.sid-design.nl
[email protected]
☎ 0524 – 700 221

SID-Design in Coevorden (Drenthe) is een fullservice reclamebureau voor de ‘branding’ van bedrijven.

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en produceren van onder andere reclame, logo, huisstijl, drukwerk en webdesign.

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
SID-Design
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?