SID-Design in Coevorden (Drenthe) is
een fullservice reclamebureau voor
de ‘branding’ van bedrijven

‘Wij luisteren graag naar een verhaal en maken de vertaling van een idee naar een fantastisch ontwerp. Wij geven bedrijven en producten een gezicht met precies dát WAUW-effect – of het nu gaat om het ontwerp van een logo, stickers, flyers of websites.’

Reclame | Drukwerk | Website – I-Beheer

Reclame_Drukwerk_Website - I-Beheer

I-Beheer Internet Service, een onderneming in Coevorden en het aanspreekpunt voor al uw ICT-oplossingen, benaderde SID-Design, eveneens gevestigd in Coevorden, met de vraag hoe zij voor haar doelgroep bepaalde diensten beter op de kaart kan zetten.

Gezamenlijke brainstormsessies en het nodige werk resulteerden in een fysiek service punt waar u terechtkunt voor alle mogelijke hardware voor de volledige digitale (thuis)werkplek; deze winkel kreeg de naam ICT Pit Stop en is inmiddels de lokale IT-servicepartner waar u snel en vakkundig geholpen wordt.

Dit heugelijke feit wordt op 4 september 2021 gevierd met een grandioze opening inclusief de bekendmaking van de winnaar van het bedrijvenracetoernooi dat door ICT Pit Stop is georganiseerd!

Een medewerker van zowel Bakker Oilfield Supply Coevorden B.V. als SID-Design hebben woensdag 21 juli 2021 zijn snelste tijd mogen neerzetten. Wat een geweldige leerzame ervaring om deel uit te mogen maken van dit project en ook zeker om te mogen racen!

Wilt u ook uw bedrijf vertegenwoordigen en in een echte F1-simulator racen op het circuit van Zandvoort? Neem dan snel contact op met de ICT PIT STOP: 0524 – 52 22 52.

🌍 www.sid-design.nl
✉ [email protected]
☎ 0524 – 700 221

SID-Design in Coevorden (Drenthe) is een fullservice reclamebureau voor de ‘branding’ van bedrijven.

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en produceren van onder andere reclame, logo, huisstijl, drukwerk en webdesign.

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
SID-Design
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?