SID-Design in Coevorden (Drenthe) is
een fullservice reclamebureau voor
de โ€˜brandingโ€™ van bedrijven

โ€˜Wij luisteren graag naar een verhaal en maken de vertaling van een idee naar een fantastisch ontwerp. Wij geven bedrijven en producten een gezicht met precies dรกt WAUW-effect โ€“ of het nu gaat om het ontwerp van een logo, stickers, flyers of websites.โ€™

Menso en SID-Design zijn een samenwerking aan gegaan

๐Ÿš€ ๐’๐€๐Œ๐„๐๐–๐„๐‘๐Š๐ˆ๐๐† ๐Ÿš€
Menso en SID-Design zijn een samenwerking aan gegaan om ondernemers in de Gemeente Coevorden, Gemeente Emmen, Gemeente Borger-Odoorn met financiรซle uitdagingen te ondersteunen.
Wij zullen advies geven over de marketing en strategie van je onderneming. Het is namelijk van groot belang dat je al je merkuitingen, variรซrend van een website tot een visitekaartje, tot een samenhangend geheel presenteert aan je doelgroep.
โ€˜Sparren en adviseren vinden wij essentieel. Wij voeren niet zomaar opdrachten uit. Nee, wij gaan uit van het doel van een ontwerp, welke mensen je wilt bereiken en hoe je je het best kunt onderscheiden.โ€™
Meer weten over Menso Ondernemen en wat we voor jou kunnen doen? Bekijk onze webpagina op www.menso-emmen.nl!
Op de foto: Arjan Post, Jelle Brouwer, Rolanda Klok en Henk Horsman van Menso Ondernemen om tafel met Sid Jansen van SID-Design. (Foto is genomen prรฉ 1,5 – meter norm)
๐ŸŒ www.sid-design.nl
โœ‰ [email protected]
โ˜Ž 0524 – 700 221

SID-Design in Coevorden (Drenthe) is een fullservice reclamebureau voor de โ€˜brandingโ€™ van bedrijven.

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en produceren van onder andere reclame, logo, huisstijl, drukwerk en webdesign.

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
SID-Design
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?