SID-Design in Coevorden (Drenthe) is
een fullservice reclamebureau voor
de ‘branding’ van bedrijven

‘Wij luisteren graag naar een verhaal en maken de vertaling van een idee naar een fantastisch ontwerp. Wij geven bedrijven en producten een gezicht met precies dát WAUW-effect – of het nu gaat om het ontwerp van een logo, stickers, flyers of websites.’

Logo en huisstijl ontwerpen

SID-Design is trots om onze nieuwste project te presenteren: het ontwerpen van een nieuwe logo, slogan en huisstijl voor GlobalMembers.NL! Als een toonaangevend uitzend- en detacheringsbureau, was het onze taak om een ​​ontwerp te maken dat hun kernwaarden weerspiegelt: toegankelijk, betrokken, persoonlijk en betrouwbaar.
We hebben het designproces doorlopen met de focus op de kernwoorden die we van onze klant hebben ontvangen, en zijn blij te kunnen zeggen dat we een logo hebben gemaakt dat de essentie van Global Members vastlegt. En wat nog beter is, we hebben al een positieve feedback van de klant ontvangen!
Als je op zoek bent naar een nieuw logo en huisstijl voor jouw bedrijf, dan kun je rekenen op SID-Design. We streven ernaar om designs te creëren die jouw merkwaarden vastleggen en je bedrijf laten groeien. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen doen!
🌍 www.sid-design.nl
[email protected]
☎ 0524 – 700 221

SID-Design in Coevorden (Drenthe) is een fullservice reclamebureau voor de ‘branding’ van bedrijven.

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en produceren van onder andere reclame, logo, huisstijl, drukwerk en webdesign.

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
SID-Design
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?