SID-Design in Coevorden (Drenthe) is
een fullservice reclamebureau voor
de ‘branding’ van bedrijven

‘Wij luisteren graag naar een verhaal en maken de vertaling van een idee naar een fantastisch ontwerp. Wij geven bedrijven en producten een gezicht met precies dát WAUW-effect – of het nu gaat om het ontwerp van een logo, stickers, flyers of websites.’

Drukwerk | Boekwerk – SCAVES

Drukwerk - Scaves

𝑽𝑬𝑰𝑳𝑰𝑮𝑯𝑬𝑰𝑫 𝑶𝑷 𝑫𝑬 𝑾𝑬𝑹𝑲𝑽𝑳𝑶𝑬𝑹 𝑮𝑨𝑨𝑻 𝑩𝑶𝑽𝑬𝑵 𝑨𝑳𝑳𝑬𝑺!

Scaves is een onderneming die trainingen en advies geeft op het gebied van VGWM (Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu). Scaves heeft haar activiteiten verdeeld over Traning Academy en Safety Consultancy & Technical Support. Voor de Training Academy heeft Roy Borgman (trainer van Scaves) een lesboek geschreven voor cursisten aan de ADR-training. SID-Design ontwierp en droeg zorg voor de uitvoering van lay-out en boekomslag.

De trainingen zullen door het lesmateriaal in dit handzame boek nog beter vertaald worden naar de cursist. Hoe gaaf is het om de gedachte van een trainer om te toveren naar een eigentijds vormgegeven lesboek?

Wij creëren vol passie drukwerk, folders en brochures.
Wij wensen Roy en Scaves veel succesvolle cursisten toe!

Daag onze creativiteit uit!
🌍 www.sid-design.nl
✉ [email protected]
☎ 0524 – 700 221

SID-Design in Coevorden (Drenthe) is een fullservice reclamebureau voor de ‘branding’ van bedrijven.

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en produceren van onder andere reclame, logo, huisstijl, drukwerk en webdesign.

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
SID-Design
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?