+31 (0) 524 - 700 221

# Wij dagen JOU uit!

WEBSITES EN WEBSHOPS OP MAAT!

Wij zijn flexibel, krachtig, snel en vooruitstrevend in het maken van websites en webshops

“SID-Design heeft voor ons een op maat gemaakte website ontwikkeld die perfect aansluit bij onze huisstijl en wensen. Hun oog voor detail en toewijding zorgden voor een unieke en professionele uitstraling. De samenwerking verliep soepel en onze eisen werden uitstekend geïntegreerd. “

WEBDESIGN, WEBSITE EN WEBSHOP DOOR SID-DESIGN

Bij SID-Design in Coevorden (Drenthe) creëren we voortreffelijke websites en webshops die standaard responsive, gebruiksvriendelijk en up-to-date zijn wat betreft internet security. Een absolute must voor een tevreden bezoeker!

Door het gebruik van een vakkundige website of webshop zet je op een effectieve manier je idee, project of onderneming op de kaart. Of je nu een compleet nieuw webdesign nodig hebt of je huidige website of webshop een opfrisbeurt wil geven, wij staan voor je klaar. Ons webdesignbureau zorgt ervoor dat jouw online aanwezigheid perfect aansluit bij je merk en doelstellingen.

Met onze efficiënte workflow kunnen wij websites binnen drie weken opleveren, en elke maand leveren wij meer dan 15+ websites op! Dit doen we door nauw samen te werken met onze klanten en hun wensen en eisen centraal te stellen.

Onze deskundigheid strekt zich uit tot het realiseren van alle denkbare functies voor je website. Ons team van webdesigners beschikt over alle kennis om dit te verwezenlijken. Of je nu een grote, uitgebreide website wilt of een design waarmee je opvalt, wij gaan graag de uitdaging aan om jouw visie werkelijkheid te maken.

15+
Websites per maand

Bij SID-Design leveren we meer dan 15 websites per maand op, geheel afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten. Ons team van ervaren ontwerpers en ontwikkelaars zorgt ervoor dat elke website of webshop volledig uniek is, met de functies die nodig zijn voor jouw specifieke situatie.

Of het nu gaat om een nieuw ontwerp of een opfrisbeurt van een bestaande site, wij zorgen voor een professionele, gebruiksvriendelijke en veilige online aanwezigheid. Met onze expertise in webdesign en internetbeveiliging, garanderen we dat jouw project of onderneming effectief op de kaart wordt gezet. 

Kies voor SID-Design in Coevorden en ervaar onze passie en vakmanschap in webdesign.

PAGEBUILDER EN WORDPRESS

WordPress is het populairste content managementsysteem (CMS) ter wereld waardoor er talloze designs en plug-ins (kleine softwaretoevoegingen) beschikbaar zijn voor het maken van jouw webdesign, website of webshop.

Door het gebruik van een Pagebuilder zitten wij, zoals vele websites en webshops gemaakt worden, niet vast aan een thema of template van een website of webshop. Omdat wij beschikken over de expertise en capaciteiten, en grafische vormgeving en webdesign in huis hebben, zijn de mogelijkheden qua webdesign dus oneindig. Hierdoor zal de look en feelgood van je website en webshop volledig aansluiten op de huisstijl, wensen en eisen van jouw bedrijf.

API Koppelingen en Maatwerk Plugins

Bij SID-Design beschikken we over de kennis en kunde om naadloos API-koppelingen te integreren in jouw website of webshop. Of het nu gaat om het verbinden van jouw online platform met externe diensten, zoals betalingssystemen, CRM-software of andere third-party tools, wij zorgen voor een vlekkeloze integratie die de functionaliteit van je website versterkt.

Wanneer standaardoplossingen niet volstaan, schrijven wij zelf maatwerk plugins die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen en behoeften. De websitecode is voor ons geen onbekend terrein. Onze ervaren ontwikkelaars hebben uitgebreide expertise in het coderen en optimaliseren van websites, waardoor we elke uitdaging kunnen aangaan en oplossen.

Met onze technische kennis en creatieve oplossingen zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk is, maar ook beschikt over de krachtige functies die jouw bedrijfsprocessen ondersteunen en verbeteren. 

HOSTING EN ONDERSTEUNING

Als je een website wilt publiceren, heb je webhosting nodig: dit is een stukje schrijfruimte op een server. Bij SID-Design verzorgen we deze webhosting met onze eigen servers, zodat jij je volledig kunt focussen op de belangrijke zaken in je bedrijf.

Wij bieden een totaalpakket aan voor professionele websites, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Wil je een nieuwe foto op je website plaatsen? SID-Design regelt het voor je! Wil je content op je website wijzigen? Ook dat is geen probleem: we zorgen ervoor dat het snel live op je website staat. In tegenstelling tot andere webdesignbureaus maken wij van tevoren heldere, to-the-point afspraken, zodat je niet voor verrassingen en extra kosten komt te staan. Wel zo netjes vinden wij!

Daarnaast bieden we complete onderhoudsdiensten aan voor je website. We onderhouden je website van A tot Z, zodat jij je volledig kunt richten op je core business. Onze diensten zorgen ervoor dat je website altijd veilig en up-to-date blijft functioneren, zonder dat je er zelf naar om hoeft te kijken. Bij SID-Design zorgen we ervoor dat je website continu optimaal presteert.

SEO Diensten en voor Maximale Vindbaarheid

Bij SID-Design helpen we onze klanten met twee op maat gemaakte SEO-pakketten: Basis SEO voor lokale vindbaarheid en uitgebreide SEO-sprints. Onze aanpak combineert eigen technologie met de zorgvuldige aandacht van SEO-experts, waardoor we in korte tijd indrukwekkende resultaten behalen.

Basis SEO voor lokale vindbaarheid
Met onze Basis SEO-diensten zorgen we ervoor dat jouw website optimaal vindbaar is voor lokale zoekopdrachten. Dit pakket is perfect voor kleinere ondernemingen die door klanten in hun omgeving gevonden willen worden. We richten ons op lokale zoekwoorden, optimaliseren je Google Mijn Bedrijf-pagina en zorgen ervoor dat je website aan alle basis SEO-vereisten voldoet.

SEO-sprints voor uitgebreide optimalisatie
Voor bedrijven die hun SEO naar een hoger niveau willen tillen, bieden we uitgebreide SEO-sprints aan. Deze sprints zijn ontworpen om in slechts 6 maanden het werk van 12 maanden te realiseren. Onze ervaren SEO-experts voeren diepgaande analyses en strategische optimalisaties uit om jouw website te laten excelleren in de zoekresultaten.

onze 6 krachtige kernwaarden

Op maat gemaakt design

Elk ontwerp wordt volledig aangepast aan de unieke huisstijl, wensen en eisen van jouw bedrijf.

Responsief en Gebruiksvriendelijk

Onze websites en webshops zijn standaard responsief en bieden een optimale gebruikerservaring op elk apparaat.

Snelheid en Veiligheid

Wij zorgen ervoor dat jouw website snel laadt en voldoet aan de nieuwste veiligheidsnormen, zodat bezoekers een soepele en veilige ervaring hebben.

Volledige Functionaliteit

Van eenvoudige informatieve sites tot complexe e-commerce platforms, wij hebben de kennis en kunde om alle gewenste functies te integreren.

SEO Geoptimaliseerd

Onze websites zijn ontworpen met SEO in gedachten, waardoor ze beter vindbaar zijn en hogere posities in zoekmachines behalen.

Zorgeloos online

Wij bieden uitgebreide hosting, ondersteuning en onderhoud. Met eigen servers en deskundige hulp laten wij je website optimaal  functioneren.