SID-Design in Coevorden (Drenthe) is
een fullservice reclamebureau voor
de β€˜branding’ van bedrijven

β€˜Wij luisteren graag naar een verhaal en maken de vertaling van een idee naar een fantastisch ontwerp. Wij geven bedrijven en producten een gezicht met precies dΓ‘t WAUW-effect – of het nu gaat om het ontwerp van een logo, stickers, flyers of websites.’

πŸ’₯De Emmerdennen gaat voor succes! πŸ’₯

Menso en SID-Design zijn een samenwerking aangegaan om ondernemers in de Gemeente Coevorden, Gemeente Emmen, Gemeente Borger-Odoorn te ondersteunen.
Zo zijn wij enige tijd geleden in contact gekomen met Mini Camping Emmerdennen.
Gezamenlijk met de Level Up Club members, Fotostudio9 en Teksten Met Jet hebben wij de Emmerdennen voorzien van een passende marketing-toolbox;
🧰Nieuwe bedrijfsstructuur
🧰Adviezen en uitvoeringen
🧰Professionele foto’s – te gebruiken voor al haar uitingen
🧰Professionele teksten – te gebruiken voor al haar uitingen
🧰En nog veel meer
Tot slot ontvingen we nog een leuke review van de Emmerdennen;
De samenwerking met Sid in het traject dat mijn bedrijf van Menso heeft gekregen is buitengewoon prettig verlopen. Sid had al snel goed door wat de identiteit van het bedrijf is, welke problemen er spelen en welke daarvan het belangrijkst zijn. Hij is proactief in het meedenken en actie ondernemen en heeft me goed op weg geholpen met het bedrijf verder te ontwikkelen en de grootste problemen op te lossen. Ik ben echt superblij dat ik deze kans heb gekregen en zie de toekomst weer een stuk zonniger tegemoet. Al met al dus zeer tevreden en dankbaar voor deze begeleiding. In de nabije toekomst zou ik graag verder met hem willen samenwerken.
🌍 www.sid-design.nl
βœ‰ [email protected]
☎ 0524 – 700 221

SID-Design in Coevorden (Drenthe) is een fullservice reclamebureau voor de β€˜branding’ van bedrijven.

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en produceren van onder andere reclame, logo, huisstijl, drukwerk en webdesign.

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
SID-Design
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?