SID-Design in Coevorden (Drenthe) is
een fullservice reclamebureau voor
de โ€˜brandingโ€™ van bedrijven

โ€˜Wij luisteren graag naar een verhaal en maken de vertaling van een idee naar een fantastisch ontwerp. Wij geven bedrijven en producten een gezicht met precies dรกt WAUW-effect โ€“ of het nu gaat om het ontwerp van een logo, stickers, flyers of websites.โ€™

๐—œ๐—ก๐—ง๐—˜๐—ฅ๐—œ๐—  ๐—ง๐—ฅ๐—”๐—ก๐—ฆ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—š๐—ฅ๐—ข๐—จ๐—ฃ & ๐—ฆ๐—œ๐——-๐——๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ด๐—ป ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ป! ๐Ÿค

Met vestigingen in Dalen, Oldenzaal, Mijdrecht en Warschau is Interim Transport Group (ITG) een internationaal uitzendorganisatie waar het werkplezier van de chauffeurs hoog in het vaandel staat. Dit wordt extra benadrukt door de slogan van ITG โ€“ Itโ€™s about people!
ITG staat garant voor efficiency en automatisering en zorgt ervoor dat de juiste chauffeur op de juiste plek terechtkomt. 24 uur per dag, zeven dagen in de week! ITG is een zeer gewaardeerde werkgever en heeft ongeveer 250 chauffeurs in dienst.
Om de groei en werving van ITG te waarborgen, zijn ITG en SID-Design een samenwerking aangegaan.
Tijdens brainstormsessies werden speerpunten geformuleerd waarbij het managementteam zich gemotiveerd zal richten op de strategie, marketing en personeelswerving van ITG.
SID-Design zet zich daarbij in als sparringpartner van de directieleden en gaat voor Interim Transport Group:
๐ŸŽฏmarketingcampagnes opzetten en uitvoeren;
๐ŸŽฏwervingscampagnes opzetten en uitvoeren;
๐ŸŽฏonline activiteiten opzetten en uitvoeren, zoals social media en website;
๐ŸŽฏoffline activiteiten opzetten en uitvoeren, zoals grafische vormgeving en het leveren en monteren van reclame- en drukwerk.
Wij (Interim Transport Group en SID-Design) gaan uitdagingen niet uit de weg, maar pakken die met beide handen aan! ๐Ÿ’ช
๐ŸŒ www.sid-design.nl
โœ‰ [email protected]
โ˜Ž 0524 – 700 221

SID-Design in Coevorden (Drenthe) is een fullservice reclamebureau voor de โ€˜brandingโ€™ van bedrijven.

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en produceren van onder andere reclame, logo, huisstijl, drukwerk en webdesign.

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
SID-Design
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?