SID-Design in Coevorden (Drenthe) is
een fullservice reclamebureau voor
de β€˜branding’ van bedrijven

β€˜Wij luisteren graag naar een verhaal en maken de vertaling van een idee naar een fantastisch ontwerp. Wij geven bedrijven en producten een gezicht met precies dΓ‘t WAUW-effect – of het nu gaat om het ontwerp van een logo, stickers, flyers of websites.’

“𝖀𝖾𝗇 π—€π—ˆπ–Ύπ–½π–Ύ π—Œπ–Ίπ—†π–Ύπ—‡π—π–Ύπ—‹π—„π—‚π—‡π—€ 𝗐𝖾𝗋𝗉𝗍 𝗓𝗂𝗃𝗇 π—π—‹π—Žπ–Όπ—π—π–Ύπ—‡ 𝖺𝖿”

Langeland-Borgman en SID-Design werken al enige tijd nauw samen om het imago en identiteit van Langeland-Borgman op de gewenste manier te presenteren aan haar doelgroep.

Langeland-Borgman wil haar klanten op een gebruiksvriendelijke manier voorzien van de juiste handelingen bij een storing. In samenwerking met SID-Design zijn wij tot het geweldige product gekomen voor alle klanten van Langeland-Borgman, de DOE-HET-ZELF-CHECK. πŸ•΅

Het betreft een sticker, met QR code die gekoppeld is aan de website van Langeland-Borgman waarbij op een begrijpelijke manier wordt uitgelegd, hoe kleine storingen kunnen worden verholpen.

SID-Design heeft dit project verzorgd door;
βš™οΈGebruiksvriendelijk ontwerp voor de klanten
βš™οΈTekstcontrole door een tekstschrijver (Jet Hoeijenbosch)
βš™οΈQR koppelingen met de website
βš™οΈVideo opnames (films4business.nl)

Wij kijken terug op een soepele en effectieve samenwerking met alle partijen, en voorzien een boost op het gebruiksgemak van de klanten van Langeland-Borgman.

Check hier de instructievideo’s
πŸ‘‰ bijvullen C.V. ketel | www.langelandborgman.nl/bijvullen-c-v-ketel/
πŸ‘‰ ontluchten radiator | www.langelandborgman.nl/ontluchten-radiator/
πŸ‘‰ stekkertest | www.langelandborgman.nl/stekkertest/

🌍 www.sid-design.nl
βœ‰ [email protected]
☎ 0524 – 700 221

SID-Design in Coevorden (Drenthe) is een fullservice reclamebureau voor de β€˜branding’ van bedrijven.

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en produceren van onder andere reclame, logo, huisstijl, drukwerk en webdesign.

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
SID-Design
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?