SID-Design in Coevorden (Drenthe) is
een fullservice reclamebureau voor
de โ€˜brandingโ€™ van bedrijven

โ€˜Wij luisteren graag naar een verhaal en maken de vertaling van een idee naar een fantastisch ontwerp. Wij geven bedrijven en producten een gezicht met precies dรกt WAUW-effect โ€“ of het nu gaat om het ontwerp van een logo, stickers, flyers of websites.โ€™

๐‘ท๐’‚๐’”๐’”๐’†๐’๐’…๐’† ๐’‰๐’–๐’Š๐’”๐’”๐’•๐’Š๐’‹๐’ ๐’†๐’ ๐’˜๐’†๐’ƒ๐’”๐’Š๐’•๐’† ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’•๐’†๐’Œ๐’”๐’•๐’†๐’ ๐‘ด๐’†๐’•-๐‘ฑ๐’†๐’•

Tekstschrijven is haar passie: De juiste woorden gebruiken bij de juiste situatie met de juiste boodschap. Jet schrijft zakelijke teksten, webteksten en het prachtige levensverhalen.

Jet maak graag het verschil en daarbij hebben wij Jet voorzien van nieuwe huisstijl, logo ontwerp en passende website. Wij hebben Teksten Met Jet hierin volledig ontzorgd door:

๐Ÿ† logo ontwerp
๐Ÿ† huisstijl ontwerp
๐Ÿ† drukwerkpakket
๐Ÿ† webdesign
๐Ÿ† probleemloos verhuizen huidige domein (I-Beheer Internet Service)
๐Ÿ† Office en E-mail packet (I-Beheer Internet Service)
๐Ÿ† internetbeveiliging
๐Ÿ† SEO Basis
๐Ÿ† onderhoudspakket
๐Ÿ† hostingpakket

Bekijk hier de nieuwe website van Teksten Met Jet:
www.met-jet.com

Na afloop kregen we onderstaande review van Jet:
Zonnestralen, kracht, warmte, sierlijk en beleving, dat is waar mijn logo en huisstijl voor staan. Door het goed uitvragen van mijn wensen ontwierp Sid van Sid Design dit prachtige logo en mijn mooie website, waar ik echt trots op ben. Dit is wat ik wil uitstralen.

Inmiddels werken wij (Teksten Met Jet & SID-Design) veel samen om bedrijven te voorzien van de juiste merkuitingen met passende teksten. Wij zijn benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Daag ons uit!

๐ŸŒ www.sid-design.nl
โœ‰ [email protected]
โ˜Ž 0524 – 700 221

SID-Design in Coevorden (Drenthe) is een fullservice reclamebureau voor de โ€˜brandingโ€™ van bedrijven.

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en produceren van onder andere reclame, logo, huisstijl, drukwerk en webdesign.

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
SID-Design
Hallo! Hoe kunnen wij u van dienst zijn?